Friday, November 26, 2010

„Господари на ефира“ отмъщават на Слави, дават „Златен скункс“ на Иво Сиромахов

via Разкрития


slavi siromahov 300x222 Господари на ефира отмъщават на Слави, дават Златен скункс на Иво СиромаховПоявата на двойника на национала Благой Георгиев – Благо Джизъса, в „Шоуто на Слави“ се оказа поредната кражба на сценаристите на Дългия! Цялата история предизвика нов скандал в интернет пространството, само няколко дни, след като Иво Сиромахов бе разкръстен заради това, че краде статуси от „Туитър“ и „Фейсбук“, а след това ги представя като авторски във вечерното предаване на БТВ. Всички ощетени от него са категорични, че трябва да му се даде урок. В „Туитър“ вече тече кампания по осмиването му, а някои дават и радикални предложения, като това да му бъде връчен „Златен скункс“ от „Господари на ефира“. siromahov7 245x300 Господари на ефира отмъщават на Слави, дават Златен скункс на Иво СиромаховШоуто за гафове вече е било алармирано от десетки хора и нищо чудно съвсем скоро „миризливата“ награда да се окаже в ръцете на Сиромахов. Това ще е изгодна възможност и за „господарите“ да си върнат на Слави Трифонов, който ги съди от няколко години за това, че използват кадри от предаването му, с което според него нарушават Закона за авторското право.

Оказа се, че самият комедиен персонаж на „Шоуто на Слави“ Благо Джизъса, както и много от репликите му са нагло отмъкнати от Сиромахов и колегите му в телевизионното шоу от сатиричния спортен блог „Три корни“. Веднага след като на адресаhttp://www.trikorni.com/2010/11/22/jesus-diary-fuck-you-edition/грабежът бе разобличен, последва яростен отговор към шоуто: „Текстовете и колажите са авторски. blago1 300x226 Господари на ефира отмъщават на Слави, дават Златен скункс на Иво СиромаховИ който гепи нещо от Три корни: следващия път, когато направите това с лаф на Джизъс и го използвате като свой, следващия път, когато гепите каквото и да било от Три корни – цял живот с хемороиди да се влачите, секс да не видите, домашните си любимци в торба в реката да намерите, още 250 години да живеете и всичките с Алцхаймер да са, парите от реклама в предаване с крадени неща за свещи и лекарства да давате. И ташаците ви да изсъхнат.“


В skunks 300x225 Господари на ефира отмъщават на Слави, дават Златен скункс на Иво Сиромаховсряда Сиромахов гостува в „Шоуто на Слави“ и се очакваше да даде яснота по темата и да се защити по някакъв начин от атаката срещу него в интернет. Това обаче не се случи. Хумористът седна на диванчето пред Слави, за да рекламира новата си книга “BG Дневници и нощници – създателите“ , която съдържа забавни версии върху биографиите на известни личности от българската история.





No comments:

Post a Comment